Oferta e re - Çmimi i vjeter 294 CHF - Çmimi i ri 179 CHF per 12 muaj - Mbi 500 TV + 150 radio stacione FALAS + SET TOP BOXI GRATISSS!

TopAL.TV Udhëzim

Të nderuar përdorues. Jemi përpjekur që t’jua lehtësojmë lidhjen e aparatit dhe i kemi bërë për ju disa udhëzime të shkurtra se si lidhet me kabllo LAN ose përmes WiFi. Udhëzimet janë në formatin PDF.

Kontrollimi i pajisje (IP TVbox)

Nëse keni probleme me pajisje (IP TVbox), shikoni këtë udhëzues.

MERRENI UDHËZIMIN

Lidhja WiFi

Vetëm me disa hapa TV dhe BOX-in tuaj lidheni pëmes rrjetit WiFi në shtëpi.

MERRENI UDHËZIMIN

Telekomanda

Udhëzimin me përshkrim dhe kuptimet për të gjitha sustat dhe funksionin e telekomandës.

MERRENI UDHËZIMIN

Mbi 100 kanale!

Në ofertën bazë janë mbi 100 kanale. Kanalet mund t’i shikoni drejtpërsëdrejti ose ta ktheni programin prapa për 72 orë