Oferta e re - Çmimi i vjeter 294 CHF - Çmimi i ri 179 CHF per 12 muaj - Mbi 500 TV + 150 radio stacione FALAS + SET TOP BOXI GRATISSS!

Për ne

Qëllimi ynë është që t’ju mundësojmë të jeni të informuar për ngjarjet në hapësirat nga të cilat jeni. Dhe të argëtoheni shkëlqyeshëm!

Në periudhën e deritashme të menaxhimit mund të lavdërohemi se i kemi arritur standardet më të larta në cilësinë e fotografisë, përkatësisht rezolutës, e cila arrin edhe deri te përdoruesit më të largët.

Veprimtaria jonë bazë është emitimi i përmbajtjes televizive përmes internetit. Përveç stacioneve TV më të rëndësishme dhe më interesante keni mundësi të përcillni edhe më shumë se 200 programe rajonale-lokale. Si përmbajtje të veçanta i theksojmë përmbajtjet informative, argëtuese, filmike, sportive, muzikore, kulturoro-arsimore të radhitura sipas shikueshmërisë, duke filluar nga kanalet TV më të shikuara.

 

Bëhuni përdorues Mësoni më shumë