Oferta e re - Çmimi i vjeter 294 CHF - Çmimi i ri 179 CHF per 12 muaj - Mbi 500 TV + 150 radio stacione FALAS + SET TOP BOXI GRATISSS!

Përgjigjet për Pyetjet më të shpeshta

Të nderuar konsumatorë. Më poshtë ne kemi siguruar përgjigje për disa pyetje të zakonshme rreth se si dhe në çfarë mënyre mund të përdorni shërbimet tona. Përveç këtyre përgjigjeve, mbështetja jonë teknike është në dispozicion hënë-e premte: 09-21h dhe të shtunën: 13-19h.
Që të kënaqeni me kanalet TV dhe të radios ju nevojitet koneksioni me internet dhe risiveri të cilin e merrni nga TopAl TV në përdorim.
Shpejtësia e rekomanduar e internetit për përcjellje të kanaleve është 5 Mbps dhe më shumë.
Sa i përket lidhjes me internet, ekzistojnë dy mënyra: me kabllo (kabllo LAN) dhe pa tel përmes (Wi-Fi). Sa i përket lidhjes me aparatin TV, ekzistojnë dy mundësi – kablloja AV ose HDMI. (Të gjitha kabllot përdoruesi i merr në përdorim, si edhe kabllon e rrymës elektrike për mbushjen e risiverit).
Nevojitet që risiveri të ketë koneksionin me internet dhe të shënohet emri i përdoruesit dhe lejekalimi (këto dy instruksione gjenden në Kontratë të përdorimit, të cilën përdoruesi e merr nga TV Joboxi.)
Të bëheni përdorues thirrnani me telefon ose plotësojeni kontakt formën në web faqen këtu.
Të bëheni përdorues thirrnani me telefon ose plotësojeni kontakt formën në web faqen këtu.
Kontaktojeni shërbimin tonë teknik të përkrahjes i cili do t’ju udhëzojë për procedurat e zëvendësimit të aparatit të parregullt. Orari i punës: Gjatë ditëve të punës: 09-22h | Të shtunën: 10-16h.