Oferta e re - Çmimi i vjeter 294 CHF - Çmimi i ri 179 CHF per 12 muaj - Mbi 500 TV + 150 radio stacione FALAS + SET TOP BOXI GRATISSS!

TopAl TV- Oferta

Kënaquni me mbi 200 kanale TV nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria, të cilat janë në format digjital, radiostacione dhe kanali ynë info, si edhe me mundësinë e kthimit të kanaleve për 72 orë prapa.

Secila nga këto shërbime llogaritet në çmim të paketës, përkatësisht, nuk e llogarisim shtesë. Gjithashtu, për secilin kanal është në ofertë edhe EPG (udhëzuesi i programit), kështu që në secilin moment mund të shihni se çfarë emiton ndonjë kanal i caktuar dhe çfarë do të jetë në periudhë të ardhshme. Në ofertë gjendet edhe mundësia për listën e kanaleve të preferuara, të cilën ju vetë e krijoni, varësisht cilat programe i shikoni më së shumti.

Shpejtësia e nevojshme e Internetit

Televizionin e shikoni përmes koneksionit ekzistues të internetit. Shpejtësia e rekomanduar minimale është 5 Mbps.

Lidhja e BOX-it IPTV

Lidhja e BOX-it IPTV me TV Tuaj përmes kabllos HDMI, kabllos RCA (çinç – i verdhë, i bardhë dhe i kuq) ose me kabllo RGB.

IP TV Box

Boxi IPTV është aparat me dimensione të vogla, por me mundësi të mëdha. Është përpunuar në platformë android.

Destinimi themelor i aparatit është bartja e përmbajtjeve muldimediale nga interneti në TV Tuaj.

E dallon dizajni i shkëlqyer, dimesionet e vogla dhe pesha, harxhimi jashtëzakonisht i vogël i energjisë elektrike, dhe gjëja që është më e rëndësishme thjeshtësia e përdorimit.

Bëhuni përdorues

Boxi IPTV mund të lidhet me Wireless (pa tel) ose me kabllo LAN – Mësoni më shumë