Oferta e re - Çmimi i vjeter 294 CHF - Çmimi i ri 179 CHF per 12 muaj - Mbi 500 TV + 150 radio stacione FALAS + SET TOP BOXI GRATISSS!

JUBOX Televizija preko interneta

Interneti TopAl TV/Radio

Në paketën me Box-in IPTV e merrni edhe telekomandën me susta të sistemuara mirë, nga goma që ua mundësojnë navigacionin e thjeshtë dhe komod të kanaleve TV dhe të përmbajtjeve të tjera multimediale.

Interneti Televizioni / Radioja

Shikimi i kanaleve TV dhe të dëgjuarit e muzikës nga territori i Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë asnjëherë nuk ka qenë më i thjeshtë. Në ofertën bazë janë mbi 100 kanale. Kanalet mund t’i shikoni drejtpërsëdrejti ose ta ktheni programin prapa për 72 orë.

Filmat / Seritë / Radio

Filmat, seritë, përmbajtjet informative, edukative, argëtuese, sportive dhe muzikore të cilat gjenden në internet, tani i keni në dorë me TopAl TV.

Boxi IPTV mund të lidhet me Wireless (pa tel) ose me kabllo LAN – Mësoni më shumë

Specifikimet teknike / Ndihma

BOX-I IPTV është mjaft i thjeshtë për përdorim. E lidhin për më pak se një minutë. Kënaquni me mbi 200 kanale TV. Aparat me dimensione të vogla, por me mundësi të mëdha. Është punuar në platformën e androidit. Zhvendosja e aparatit është jashtëzakonisht e lehtë gjë që domethënë se mund ta merrni dhe ta përdorni në cilindoqoftë vend ku keni lidhje/koneksion adekuat të internetit dhe aparatin TV në territorin e Evropës Perëndimore.

Shpejtësia e nevojshme e Internetit

Televizionin e shikoni përmes koneksionit ekzistues të internetit. Shpejtësia e rekomanduar minimale është 5 Mbps.

Lidhja e BOX-it IPTV

Lidhja e BOX-it IPTV me TV Tuaj përmes kabllos HDMI, kabllos RCA (çinç – i verdhë, i bardhë dhe i kuq) ose me kabllo RGB.

JUBOX Televizija preko interneta